Rimor Horus 45: изгодният кемпер

Когато стане дума за изгодни кемпери, в съзнанието на любителите на домове на колела веднага изниква името Rimor. Зад него се крие италиански производител с над 40-годишен опит в областта.

В момента неговият модел Horus 45 с място за спане на 6 души (с легла на два етажа) е сред най-достъпните на пазара. Базираният на Fiat Ducato с 2,3-литров двигател и 150 к.с. кемпер струва около 80 000 лева и предлага кухня, баня с тоалетна и хладилник. Газова инсталация се грижи за отоплението и топлата вода, а хладилникът работи на 220 волта, когато сте „акостирали“ на къмпинг, и на 12 – в движение. Или казано с други думи, всичко, което ще бъде необходимо на вас и на децата ви, за да влезете ударно в света на „номадите“.Още в първия досег с интериора ще усетите, че тук нещата са изпипани с италиански маниер. Въпреки изгодната си цена моделът предлага жилищен отсек, който очарова с дизайна си.

Благодарение на дължината си под 6 м Horus 45 е по-удобен за шофиране по тесни пътища, както и за маневриране в сравнение с по-скъпите интегрирани машини. Освен това при лек удар каросерийните ремонти биха били по-лесни, тъй като няма да ви се налага да сменяте цели панели. На практика отвън изгодният „италианец“ изглежда почти напълно като обикновен бус. Друг плюс – пътните такси за Rimor са като при лек автомобил.

ИЗВОД

Къмпинг бусът Rimor Horus 45 предлага светъл и приветлив жилищен отсек, комбиниран с компактни размери на каросерията. Това, което прави Horus 45 особено привлекателен, обаче е по-ниската на фона на конкуренцията цена.

 

 

Източник: autobild.bg