Отборът на РУ-Кюстендил спечели турнира по футбол за 140 години от празника на МВР

Тимът на РУ-Кюстендил
  • Голмайстор на сезона стана Марио Стоянов, най-добрият вратар е Красимир Велинов

 

Отборът на РУ-Кюстендил е победителят в Турнира по футбол за служители на МВР, посветен на 140 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите. Финалът бе снощи. Срещата на полуфиналистите, отборите на РДГП – Кюстендил и РСПБЗН – Кюстендил завърши с резултат 4:2, а отборите на РУ-Кюстендил и РУ-Дупница – с 1:0.

Отличие за голмайстор на сезона получи служителят на РСПБЗН-Кюстендил Марио Стоянов, най-добрият вратар е служителят на РУ-Кюстендил Красимир Велинов. Наградите – купа, грамоти и топка за първенеца, връчи директорът на ОДМВР-Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски.

Ст. комисар Е. Стамболийски връчи купата на капитана на победителите Сашо Деянов.

Спортните състезания за празника продължават и през тази седмица, когато на 2 юли, вторник, от 9,00 часа е стрелбата с пистолет за служители на МВР, а от 10,00 ч. е стрелбата с пистолет за журналисти, които ще се проведат на стрелбището на ОДМВР-Кюстендил.

На 3 юли от 6,00 започва спортният риболов за служители на язовир „Дренов дол“. От 11,00 ч. е състезанието по спортна стрелба на стрелбищен комплекс „Елен“, а от 15,00 ч. е надпреварата по картинг на картинг пистата в Кюстендил.