Дупничанинът Добри Радев се изправя срещу Дивия от Гърция за Балканския пояс

Боят между дупничанина и гърка Пашалис Гадицакис ще бъде гвоздеят на шоуто в Козлодуй.
  • Браян Георгиев също ще представя СК „Патриот” на Галавечерта в Козлодуй

Доброслав Радев е напълно готов за защита на Балканския си пояс, категоричен е неговият личен треньор и президент на СК „Патриот” Кирил Чакъров.
В събота спортист номер 1 на Дупница за 2018 година ще се изправи срещу гърка Пашалис Гадицакис в категория до 75 кг в двубой за защита на Балканската титла на „Про Файт”. Боят между двамата ще бъде гвоздеят на Галавечерта в Козлодуй. Бъдещият противник на дупничанина е възпитаник на боен клуб „Лариса” и е известен с агресивния си стил на игра, заради който носи прякора Дивия.

14-годишният Браян Георгиев ще се изправи срещу Васил Чуков от Пазарджик.

„Съперникът му е по-голям на години и с повече опит, но ние сме подготвени много добре. Тренирахме двуразово и за сила. Също така наблегнахме доста както на техника, така и на тактиката за мача. Мисля, че Добри ще надиграе тотално гърка. Нашето момче е готово на 100%, няма контузии, добре е и с килограмите”, каза пред „Вяра” Кирил Чакъров.
Той ще има още един свой възпитаник на грандиозното шоу на Градския стадион в крайдунавския град. Това е 14-годишният Браян Георгиев, който ще се изправи срещу Васил Чуков от „Спартак” (Пазарджик) в категория до 42 кг.
„Браян ще излезе на подгряващ мач в подобна Галавечер за първи път. Иначе вече има зад гърба си няколко състезания, като два пъти е ставал републикански шампион на същите килограми. Той е един перспективен състезател, който има много талант и тепърва ще го показва. Вярвам, че и той ще се поздрави с победата в Козлодуй”, завърши президентът на дупнишкия СК „Патриот”.