Стартираха тренировките на футболистите от отбора на „Левски 2007“ преди началото на тазгодишното първенство в Софийската областна група – Изток.
Изиграна бе и първата контролна среща, гостувайки на отбора на „Рилски спортист“ на стадион „Искър“ в Самоков в предсезонната си подготовка.
Разликата в класите си пролича на терена и самоковци разгромиха гостите със 7:0. Два гола отбеляза завърналият се от „Нефтохимик“ нападател Кольо Чахов, а по веднъж се разписаха юношите Атанас Белемезов и Георги Даганов, както и Виктор Младенов, Тихомир Крумов и синът на легендата на „Левски“ Георги Иванов-Гонзо – Александър. Предстои и втора контрола на долнобанските футболисти. Те ще приемат на стадиона на новия спортен комплекс в рилския град гостите от отбора на „Марица“ от Белово.
Да припомним, че отборът на „Левски 2007“ завърши миналото първенство на петото място в класирането на Софийската областна група – Изток, като от изиграните общо двайсет мача долнобанци победиха в осем срещи, два са равните мачове и десет са загубите.
Отборът на „Левски 2007“ събра общо 26 точки в актива си, а голова разлика бе 34:28.
 

Please follow and like us: