Треньорът на „Беласица” готви футболистите си едноразово

  • Първия официален мач петричани ще изиграят срещу „Оборище” (Панагюрище) на 3 август на стадион „Цар Самуил” от 18 часа

От понеделник следобед до петък общо пет занимания ще проведе старши треньорът на мъжкия тим на ОФК „Беласица” Атанас Джамбазки до старта на първенството. Не се готви в момента единствено защитникът Марин Георгиев, който получи неприятна контузия на крака, влизайки в игра през второто полувреме на контролата, играна на стадион „Цар Самуил” срещу „Вихрен”. Футболистът почива по лекарски указания и още отсега е ясно, че ще отпадне от групата за първия официален мач, който отборът на „Беласица” ще изиграе срещу силния отбор на „Оборище” (Панагюрище) на 3 август на стадион „Цар Самуил” от 18 часа.
От управата на клуба споделиха, че в четвъртък, 1 август, на обновения терен с изкуствено покритие ще се изиграят две авторитетни международни контролни срещи между юношеските отбори на ОФК „Беласица” и „Академия Пандев” от Северна Македония.
Първият мач ще бъде от 9 часа между футболистите младша възраст на двата клуба, а вторият – от 10,30 между юноши старша възраст.