Двама нови футболисти обличат фланелката на „Перун”

26-годищният защитник Мартин Иванов и 20-годишният нападател Иван Иванов облякоха екипа на мъжкия отбор на ФК „Перун”. Мартин Иванов е играл в отбора на „Перун” в предишното му участие във „В” група, също и в отбора на „Септември” (Симитли). През последните две години не е бил участник в отбор, който да е играл в официално първенство, включително и в третото ниво на българския футбол. Наставникът на „Перун” Атанас Николов сподели, че се надява за срок от две седмици при интензивни занимания той да влезе в нужната форма и да бъде картотекиран, за да помогне на отбора.
Иван Иванов е преминал лятна подготовка с мъжкия отбор на „Пирин” (Благоевград). Познава се много добре с наставника на „Перун” Атанас Николов и се надява да се появява по-често на терена, за да увеличи нападателната мощ на тима от Кресна. Той със сигурност ще бъде картотекиран и е с шанс да влезе в групата още на старта на първенството.
Колкото до задаващия се първи мач от първенството на ЮЗ трета лига на 3 август на градския стадион в Кресна, старши треньорът на „Перун” Атанас Николов сподели: „Ще ни бъде трудно, макар и като домакини, срещу опитния отбор на „Рилски спортист” (Самоков). В гостуващия отбол има ядро от 7-8 футболисти, които играят заедно не от вчера. В нашия тим ядрото е от 3-ма-4-ма души, всички останали ще направят дебют с фланелката на отбора. Длъжни сме да зарадваме кмета, ръководството на клуба и феновете с добра и качествена игра и да запишем първите точки в събота срещу гостите от Самоков.