„Беласица” и „Вихрен” с променени състави в мача за Купата на България

Срещата за Купата на България между отборите на „Вихрен” и „Беласица” ще се играе на 7 август в град Сандански на градския стадион от 18 часа, съгласно изтегления жребий. Според регламента победителят от двубоя ще представлява област Благоевград в по-нататъшната фаза по пътя за Купата на България.
Старши треньорът на „Беласица” Атанас Джамбазки заяви, че в този мач ще даде шанс на футболисти, неиграли поради различни причини – контузии, изоставане в подготовката, заболявания и други. Още отсега е ясно, че в групата няма да попаднат със сигурност централният защитник Марин Георгиев, който получи контузия в първия мач за първенството срещу „Оборище” (Панагюрище), завършил 0:0 в изминалата събота. Марин Георгиев започна леки занимания с топка, но докога ще е така – имат думата лекарите специалисти. При това положение се очертава вратарският пост да бъде поверен на Кирил Георгиев, пред него Александър Смилков, Александър Георгиев, Владислав Стоилов, Десислав Токов, Иван Гюров, Иван Марчев, Георги Спасов, Димитър Стоев, Жустино Мендес, Владимир Кабранов.
Наставникът на „Вихрен” няма да може да разчита на контузените Вальо Георгиев и Даниел Златков. И той ще даде шанс в този двубой на футболисти от резервната скамейка. На вратата ще бъде Ферди Мюмюнов, пред него полевите играчи Божидар Янков, Светослав Саватов, Иван Чалъков, Петър Добринков, Стоян Терзиев, Милен Златков, Николай Георгиев, Кристиян Николов, Валентин Удев, Методи Костов.