Кметът на Разлог ще се бори за нов управленски мандат

  • Номинационното събрание предложи и гласува листата на кандидатите за общински съветници, между които има и нови лица

 

В Разлог се проведе номинационно събрание, на което членовете на общинската организация на ГЕРБ-Разлог издигнаха и гласуваха предложения за общински съветници, кмет на община и кметове на населени места в община Разлог. На събранието присъстваха и членове на коалиционния партньор – ВМРО.

Единодушно бе подкрепена кандидатурата на инж. Красимир Герчев за нов управленски мандат и водач на листата на местните избори в Разлог.

“Приемам номинацията с огромна отговорност да продължаваме да реализираме мечтите си за развитието на община Разлог. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини не само в България, но и в Европа. Постигнахме заедно много. Постигнахме го благодарение на добрия екип, на кметовете на населените места, на добрата инвестиционна политика, на бизнеса и хората на община Разлог. Програмата, която си начертахме, отдавна преизпълнихме. Радостно е, че жителите на община Разлог се гордеят с града си, със селата си, с училищата си, с улиците, с парковете, със спортните и детски площадки, с модернизираните жилищни кооперации, с всичко, което постигнахме заедно, с много труд и любов. Предстоят избори, жителите на община Разлог ще изберат пътя, те ще решат. И ще са показател за всички нас дали пътят е верен”, коментира след направеното предложение инж. Красимир Герчев. Събранието предложи и прие с мнозинство кандидатурите на новите стари кметове: Лиляна Боянова, четири мандата кмет на село Долно Драглище, Росица Чаталбашева, кмет на село Бачево, Илиян Джунев, кмет на село Добърско, Сашо Мицин, кмет на с. Елешница, Величка Алуминова, кмет на Годлево и предложи новите кандидатури за кмет на село Горно Драглище – Стефка Пукнева, учител в ПГТХ „ Никола Стойчев“ – Разлог, и за кмет на село Баня – Магда Първанова. Номинационното събрание предложи и гласува листата на кандидатите за общински съветници, между които нови и млади лица като Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство-Разлог, Соня Крънчева,  учител в СУ “Братя Каназиреви” в Разлог, Николай Сливков и Мария Крънчева. Специално беше предложена и гласувана кандидатурата в листата на общинските съветници и кандидатурата на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО – на Георги Крънчев./БНР