• Георги Икономов връчи индивидуалните призове за най-добри вратар и полузащитник

 

Година след юбилейното издание на международния турнир по футбол за деца „Евима къп“ Банско отново се превърна във футболна столица. Най-силният детски футболен турнир в България премина при безупречна организация, с много футбол и страхотно настроение. Изиграха се над 240 мача на общо 10 терена, в които всеки отбор показа сериозната си подготовка и завидни технически умения!


Специални гости на церемонията по награждаване „Евима къп – 2019” бяха Георги Икономов – кмет на община Банско, и Петър Михтарски – оставил трайна следа в българския футбол.
Икономов пожела на децата от отборите на България, Северна Македония, Ливан, Сърбия и Румъния здраве, усърдие и да помнят, че за да успяват, трябва да са част от един силен и сплотен отбор.
Кметът връчи индивидуалните призове за най-добри вратар и полузащитник в различните възрасти и награди с купи и медали шампионите от набор 2012. Община Банско направи своя финален подарък с песента We are the champions, в изпълнение на малките таланти от лятната музикална школа на Марин Бърдарев, в унисон с който към небето излетяха балони с цветовете на българския трибагреник. 
Надяваме се, че първото официално награждаване на градския площад ще се превърне в една бъдеща традиция в турнирите на Евима къп.

 

Please follow and like us: