Тежък мач в Ихтиман очакват от „Марек”

Дупничани са с куп кадрови проблеми преди визитата на „Ботев”.

„Марек” е изправен пред поредното си тежко изпитание през новия сезон. Дупничани имат визита на негостоприемния терен в Ихтиман, където ще играят срещу местния „Ботев”. В момента дупничани се намират на предпоследното 16-о място с актив от 4 точки и голова разлика 6:11. Ихтиманци са на 11-а позиция, но имат само един пункт повече в актива си, а съотношението им между вкарани и допуснати попадения е 3:7.
„Очаквам доста тежък мач в Ихтиман. Съперникът ни има нов терен и нови трибуни. Предполагам, че ще има доста публика, която ще подкрепи „Ботев”. Ние продължаваме да имаме проблеми с контузени футболисти и ще ни бъде трудно. Все пак се надявам, че момчетата ще играят по-освободени и с повече настроение след първата победа, която постигнахме срещу „Рилски спортист” миналата седмица”, каза пред „Вяра” наставникът на дупнишкия клуб Цветан Видински.
Той отново няма да може да разчита на контузените Александър Близнаков, Стоил Борисов, Евгени Гроздин, Димитър Владимиров и Илиян Христов. Някои от тях може да попаднат в групата за мача, но по всяка вероятност ще бъдат резерви и няма да се рискува с пускането им в игра.
Срещата е насрочена за 7 септември, събота, от 17 часа.