50 деца от Центъра за обществена подкрепа подредиха изложба в Долна баня

  • Под ръководството на Цветанка Сестримска, Силвия Добрева и Мария Божичкова децата играха и твориха 3 месеца на воля

 

С традиционната си изложба базар децата от Центъра за обществена подкрепа в Долна баня с директор Милена Мачканова официално закриха тазгодишната си лятна програма под надслов “Твори, играй, мечтай!”.

50 момичета и момчета се включиха през лятната ваканция в организираните три ателиета – рисуване, сръчко и екология, които под ръководството на педагожките възпитателки Цветанка Сестримска, Силвия Добрева и Мария Божичкова играха и твориха на воля, а сръчните им и талантливи ръчички изработиха стотици впечатляващи творби. Всичко, изработено от малчуганите за изминалите три месеца – юни, юли и август, беше красиво подредено в една от залите на сградата на центъра, а да поздравят своите деца и внуци, на изложбата бяха дошли десетки майки, баби и дядовци.

Цветанка Сестримска поздрави всички малки и големи гости, като най-сърдечно им благодари за съпричастността към лятната програма, която се реализира в рилския град вече за десета година. За най-редовните и най-активните през лятото имаше и подаръци, а това бяха Ивайла Гълъбова, Анабел Петкова и Алекс Костадинов. След като всички си направиха паметна снимка за края на тазгодишната юбилейна лятна програма, за всички имаше по парче от красивата и вкусна празнична торта и по една безалкохолна напитка.