Ивайло Димов от Бобов дол отбеляза 10 години като DJ

Ивайло Димов
  •  Започвам благотворителни кампании във връзка с годишнината

  • Най-незабравимите моменти са новогодишните купони

Диджеят от Бобов дол Ивайло Димов отбеляза 10 години от началото на своята кариера. Пред „Вяра” той говори за това как е започнал зад пулта и какво си пожелава за в бъдеще. Стартира работа, когато е 14-годишен, а с времето ангажиментите му започват да се увеличават. Работил е в онлайн радиа и постепенно се ориентира и към пускането на музика в различни клубове.
„Започнах в родния си град Бобов дол. Тогавашният ресторант „Волга” все още работеше. Там имаше един DJ от Кюстендил. Тогава ми стана много интересно и приятно. Видях как той успяваше да развесели и да повдигне настроението на хората, те се забавляваха истински. Така започна моят път като DJ, атмосферата ме грабна”, каза пред „Вяра” Ивайло Димов.
Във връзка с 10-годишнината от старта на кариерата си известният DJ планира няколко благотворителни кампании. Както вече сме писали, той се занимава с правенето на малки къщички. За направата им Ивайло ползва само материали от природата – камък, дърво и глина. Единствено силиконът, който служи за залепването, е изкуствен. Повечето от къщичките са в старинен стил, като някои от тях разполагат с дворчета и пейки, както и с елхички.
„Преди няколко месеца пуснах една възрожденска къща на търг. Ако бъдат взети повече пари за нея, те ще отидат за деца, които се нуждаят от тях. Ако сумата е по-малка, тя ще бъда дарена на едно дете. За момента все още няма развитие и никой не е отправил предложение, но се надявам, че и това ще се случи. Миналата седмица дарих едни дрехи на дома за деца с увреждания в Бобов дол. Скоро планирам да подаря дрешки и на деца в нужда от Дупница”, допълни бобовдолецът.
По повод 10-те години зад пулта диджеят ще намали и своята цена за участия в празненства като жест към хората, които му гласуват доверие.
„Ще намаля с 20-30% цената за участия. Това е промоция до края на тази година”, категоричен е Ивайло Димов.
Той определи и кои са най-хубавите моменти от работата му.
„Най-незабравимите ми спомени винаги са били и завинаги ще останат купоните за посрещането на новата година и изпращането на старата. Тогава всички очакват с нетърпение да удари 12 часът, за да си кажат „Наздраве” и да си пожелаят през следващите дванайсет месеца много здраве и късмет. Именно това са и нещата, които пожелавам на хората в този момент”, каза още Димов.
Попитан какви са бъдещите му планове и какво си пожелава да постигне, диджеят отговори:
„Да се развиваме все повече и повече и аз и моят екип от музикална агенция Prosoundmusic да радваме хилядите хора, които ни търсят. Искам да им даваме много усмивки и незабравими преживявания, защото те го заслужават. Без тях нямаше да можем да успеем, ние всичко това го правим само и единствено, за да им е добре на хората. Няма да спрем, докато не дадем най-доброто”.