Областният председател на ДПС-Благоевград Ведат Хюсеин, заедно с кмета Ревански и всички кандидати за кметове на населените места – село Бабяк – Шемедин Бъсков, село Горно Краище – Бекир Бекир, който е и общински председател на ДПС-Белица, село Дагоново – Иван Барабунов и село Краище – Муса Мизур заедно се регистрираха в ОИК-Белица при произвеждане изборите на 27 октомври 2019 г.


След регистрацията Ревански сподели: „Заставам с чисто сърце пред жителите на община Белица да поискам доверие да продължим заедно развитието на общината. Надявам се да имаме възможността да завършим започнатите инфраструктурни проекти. Ще стартираме нови и най-вече ще продължа да бъда себе си и да имам искрено човешко отношение към жителите на общината. С общи усилия успехът е гарантиран. Заедно можем повече!”
Радослав Ревански е категоричен, че има още много работа и няма да жали сили, за да превърне Белица в най-доброто място за живеене. Това е и причината да извоюва доверието на хората, да бъде уважаван и обичан.