Футболистите на „Вихрен” с нагласа за победа в Панагюрище

По програма на ЮЗ трета лига в осмия кръг за първенството отборът на „Вихрен” ще гостува в събота на стадион „Орчо войвода” в град Панагюрище на местния „Оборище”. За да бъдат по-свежи, футболистите, на които ще разчита старши треньорът Здравко Лазаров, ще бъдат на лагер-сбор от петък до мача в Пазарджик, където на едно от помощните игрища на „Хебър” ще направят последна тренировка преди мача срещу „Оборище”. Санданските футболисти почиваха в сряда по жребий и не играха мач за Купа АФЛ.
С леки проблеми заради травма от мача с Кюстендил са Атанас Димитров и Александър Якимов. Те със сигурност попадат в групата за съботния двубой и дали ще бъдат сред 11-те, ще стане ясно на разбора в деня на мача.
Капитанът на „Вихрен” Вальо Георгиев се готви през седмицата на пълни обороти и ще бъде на линия за дербито между „Вихрен” и „Оборище”. Само при победа отборът на „Вихрен”, с 16 точки в момента, може да запази второто място, което заема в момента в таблицата за временно класиране. В противен случай ще отстъпи мястото си на третия – „Оборище” (Панагюрище), който в момента е с 14 точки. Нагласата на санданските футболисти е да изнесат добър спектакъл на терена и да се раздадат на макс за спечелване на трите точки.
Вероятен състав „Вихрен”: Мюмюнов, Калчев, М.Златков, Ат.Димитров, Пейчев, В.Георгиев, Н.Георгиев, Якимов, Чепилов, Костов, Лазаров.