Фенклубът на „Марек” излезе с обръщение заради слабите резултати на отбора

Клубът на привържениците на „Марек” изпрати до редакцията на „Вяра” своето обръщение по повод слабите резултати на тима. То е адресирано до ръководителите на футболния клуб и футболната общественост в Дупница.
Публикуваме текста без редакторска намеса:
„Господа, искаме да ви кажем, че написано на ламарините на стадион „Бончук” със спрей е написано от нас, феновете, които са на всеки мач, домакински и гостуване.
Относно дисциплината в отбора, можем да кажем, че такава няма, щом някои играчи се разправят с привържениците, а не с играта на терена.
Относно статута на управление, искаме да запознаете както нас, така и обществеността какъв е и дали има законен такъв, след като президентът е подал оставка на 30.06.2019 година.
Относно афишираното от вас налагане на млади футболисти това не го виждаме на терена. Ако ще реанимираме футболисти с наднормено тегло и без подготовка, то това вече е пагубно за младите и можещи футболисти, а най-вече за отбора. Всеки има право да потърси обяснение за всичко това и много повече, след като изразходвате пари на данъкоплатците, парите, идващи от общината.
Ако има професионалисти в отбора, то да се захващат на работа, да въведат ред и дисциплина на всички нива, защото резултатите от работата досега на ниво първи отбор и юноши до 19 години е унищожително за футбола.
Логично е при слаби резултати да има промени на всички нива. Незаменими няма”.