„Марек” се надява на повече късмет срещу „Миньор” (Перник)

Цветан Видински
  • Наставникът Цветан Видински: Играем добре и създаваме положения, добрите резултати ще дойдат

    „Марек” е изправен пред най-тежкото си гостуване през сезона до момента. Дупничани имат визита в Перник, където ще се изправят срещу лидера в Югозападната трета лига „Миньор”. „Чуковете” се представят много добре през новия шампионат, като в първите си седем мача са постигнали цели 6 успеха и имат само едно равенство. Головата разлика на перничани също е повече от внушителна – 16 вкарани гола и само един допуснат. Тимът от Дупница е на другия полюс – намира се едва на 14-о място с 1 победа, 2 равенства и 3 поражения до момента.
    Основните футболисти на дупничани Александър Близнаков, Димитър Владимиров и Евгени Гроздин, които лекуваха контузии доскоро, вече са възстановени и дори взеха участие при равенството със „Сливнишки герой”. Очаква се тези футболисти да започнат мача още от първата минута и в Перник.

  • Дупничани ще имат много тежка визита на лидера в класирането.

    „Играем и създаваме доста положения. Виждате, че имаме изграден стил и изграждаме атаките си по футболен начин, но напоследък нямаме късмет. Не се срамувам от играта, която показваме досега. Знам, че с този футбол, който показваме, добрите резултати ще дойдат”, каза по повод играта на „Марек” наставникът Цветан Видински.
    Именно на повече късмет в завършващата фаза ще се надяват дупничани по време на двубоя в миньорския град. Срещата е насрочена за 21 септември, събота, от 17 часа.