Дупничанинът Драгомир Кацаров победи кандидат     за кмет на Благоевград в зрелищен бой в клетка 

Момент от зрелищния бой
  • Представителят на СК „Патриот” се наложи над Илия Илиев с 3:0 съдийски гласа по време на професионална галавечер в зала „Скаптопара”

Дупнишкият кикбоксьор Драгомир Кацаров се наложи категорично с 3:0 съдийски гласа над кандидат-кмета на Благоевград Илия Илиев в професионален мач насред областния център на Пиринско. Галавечерта се състоя в местната зала „Скаптопара”, като съперниците играха в стил К1 и се биха в клетка, което допълнително наелектризира обстановката. Зрителите масово подкрепяха своя съгражданин, което обаче по никакъв начин не притесни представителя на СК „Патриот”.

Драгомир Кацаров (вдясно) победи с 3:0 съдийски гласа кандидат-кмета на Благоевград Илия Илиев.

Това беше първи професионален мач за Илия Илиев, който се включи в борбата за кметското място като независим кандидат. Както „Вяра” писа преди два месеца, Илиев е първият благоевградчанин, който се пуска в професионален мач по кикбокс.
Драгомир Кацаров бе изведен на октагона от Славчо Павлов и завърналата се в клуба легенда на дупнишкия кикбокс Радослав Раков, който скоро ще започне да тренира деца. Боецът от Дупница показа много добра игра както с ръце, така и с крака и съвсем заслужено се поздрави с победата.

Драго нанася атрактивен удар на Илиев.
Здравата битка в зала „Скаптопара”

„Съперникът ми не се появи на кантара в 12,30 часа в петък, където трябваше официално да измерят килограмите ни. Никой така и не ни обясни защо само аз бях там. Доколкото разбрах, противникът ми бил закъснял. Самата организация, свързана с килограмите, не беше на необходимото ниво. Защото се водеше, че ще се бием в категория до 77 килограма, а аз бях 82, докато Илия Илиев беше може би над 85. Но това вече няма значение и не повлия на моята победа. Радвам се, че победих и се справих с мача. За мен това беше една контрола преди предстоящата галавечер по кикбокс, която ще се състои в Дупница”, заяви пред „Вяра” победителят Драгомир Кацаров.

Децата в школата на СК „Патриот” изненадаха Кацаров с торта по случай 25-ия му рожден ден.

Освен активен боец, той е и наставник на по-малките в СК „Патриот”. Два дни преди двубоя Драго отпразнува 25-ия си рожден ден и приятно бе изненадан от своите възпитаници със специална торта по случая.