12-и „г” клас от ПГИМ „Йордан Захариев“-Кюстендил празнува 15-годишен юбилей

  • Със сълзи от радост и вълнение съучениците посрещнаха обичаната си класна Йорданка Мицова

Един неразделен клас отново се събра и си спретна незабравим купон в Кюстендил. Съучениците от 12-и „г“ клас на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт и тази година спазиха традицията и отбелязаха 15-годишен юбилей от абитуриентския си бал.

Вече пораснали и помъдрели, момичета и момчета отново имаха възможността да си спомнят за лудите ученически години, за едни от най-незабравимите си преживявания и естествено да се повеселят заедно.

Сълзи на радост не липсваха, особено при появата на любимата им учителка – класния ръководител Йорданка Мицова. Съучениците бяха категорични, че това е жената, дала много любов и знания на всеки един от тях. А нейните възпитаници вече са реализирани в живота като учители, журналист, инженери, компютърни специалисти, счетоводители…

С подготовката на вълнуващата среща чудесно се справи Антония Христова, която е ядрото на всяка една от сбирките на 12-и „г“ клас.

Не бяха малко тези, които успяха да се приберат в родния си Кюстендил – кой е поел по пътя си в чужбина, кой по различни краища на страната.

В първите часове на купона всички се отдадоха на сладки приказки, а след това превзеха дансинга, който отесня от кръшните им хора. Купонът продължи до зори. Като на всеки празник часовете отлетяха бързо и на никого не му се тръгваше. След стотици снимки за спомен, смях и танци всеки един от учениците на паралелка „Посредник в митническата дейност“ си обеща тези сбирки да бъдат по-често, както и красивите мигове.