Коалиция „БСП за България“ откри официално кампанията си в община Кюстендил

  • При добре свършена работа и изпълнени задачи можем през следващите 4 години да управляваме община Кюстендил, каза водачът на листата Росен Димитров

 

Под възгласите “Победа”, в препълнената зала на читалище “Братство”, Коалиция „БСП за България“ официално даде старт на кампанията си за местни избори в община Кюстендил. Пред свои симпатизанти бяха представени кандидатите за общински съветници, които са с номер 56 в бюлетината, и кандидатът за кмет Здравко Милев. Събитието уважиха народният представител Валери Жаблянов, Георги Свиленски, член на ИБ на БСП, Даря Василева, политически организатор за област Кюстендил.

Водач на листата е председателят на ОбС на БСП Росен Димитров – машинен инженер, следван от Атанас Гергинов, финансист от Гражданската квота, д-р Лилия Чингарска – невролог, Йордан Тодоров – адвокат. Челната десетка допълват Невена Панчева – агроном, Лилия Евтимова-Алексиева – филолог и говорител на БСП, Бойко Клечков – финансист, Елена Йовчева – публична администрация, Христо Цуцумански – експерт по национална сигурност, Асен Младенов – инженер.

“Настъпи моментът, който чакахме. При добре свършена работа по състава на кандидатите за общинска листа и качествен кандидат-кмет за община Кюстендил, при добре изпълнени задачи, можем спокойно да получим успех и през следващите 4 години да управляваме община Кюстендил. При съставяне на листата се водихме от идеята да е отворена повече. Поканихме кандидати от гражданската квота. Важно бе да влязат млади хора, с образование. Имаме и действащи общински съветници, за да могат младите да се учат от тях. Искахме общинските съветници да бъдат със специалности във всички сфери на обществения живот и мисля, че успяхме”. Това каза Росен Димитров и допълни, че с обединяването около кандидатурата на Здравко Милев е направен мъдър ход, защото всички искат Кюстендил да се промени, и то в положителен смисъл.

“Заставайки пред вас, съм с дълбокото усещане, че не съм предал доверието ви. Гледайки пълната зала, се надявам на 27 октомври да се поздравим с един нелош резултат, а защо не и с най-добрия. Тук сме хора, които сме се събрали заради идеята, заради каузата, заради червената роза и за по-добър живот в община Кюстендил. Затова гласувайте за листатата за Общински съвет с номер 56 и за кмет с номер 75, за да се поздравим с победа“, каза Атанас Гергинов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!