Ветерани на „Левски” (София) и „Калабак” ще се срещнат отново в Самуилово

За пореден път на терена в село Самуилово ще се срещнат мъжките отбори ветерани на местния „Калабак” и „Левски” (София).

Двубоят ще се играе в събота от 15 часа. Тези приятелски срещи се провеждат на база създадените добри взаимоотношения между Кирил Стоянов и ръководството на ветераните на „Левски” (София), националния клуб на привържениците и националния фенклуб на синия отбор с ръководители Степан Хиндлиян и Любомир Костадинов.
Капитанът на ветераните на „Левски” Ангел Станков сподели, че засега са дали съгласието си да участват в мача Стефан Павлов-Фифи Перото, Красимир Чавдаров, Илиян Симеонов, Стефан Василев, Красимир Коев, Ангел Точев, Николай Добрев, Васил Бекрийски, Васил Диков, Дилян Янкулов, Ивайло Стойков и вратарят Илко Веселинов. Очаква се да се появят и Руслан Вуцов, Здравко Лазаров, Георги Бачев, Георги Георгиев-Карчо и Петър Михтарски.
Преди този мач ще се проведе детски турнир под егидата на Националния фенклуб на „Левски”. В него ще вземат участие отборите на местния „Калабак”, „Беласица” (Петрич), „Беласица” (Струмица) и „Академия Пандев” – от град Струмица, Северна Македония.