Дупнишки шофьор с условна присъда за 2,73 промила

  • С.М.К шофирал с 1,58 промила в 6,13 ч сутринта

 

Обвиняемият Е.С.Ссе призна за виновен в това, че на 24 септември по ул. „Анна Малашевска“ в Дупница е управлявал лек автомобил с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно с 2,73 промила.

РС-Дупница му наложи наказание 6 месеца „лишаване от свобода“чието изтърпяване да се отложи за срок от  3 години, като одобри сключеното между прокуратурата и защитата на подсъдимия споразумение. Съдия Мая Гиздова му наложи и наказание „лишаване от право да управлява МПС“ за срок от 1 година и 6 месеца.

Наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца да бъде отложено за срок от 3 години и глоба в размер на 200 лева, постанови съдия Стахил Гошев от Районен съд-Дупница за С.М.К., който се призна за виновен в управление на МПС след употреба на алкохол. Съдът му наложи и наказание „лишаване от право да управлява МПС“ за срок от 6 месеца.

На 22 септември в 06,13 часа в гр. Дупница, ул. „Св. Иван Рилски“, обвиняемият С.М.К. е управлявал лек автомобил с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно с 1,58 промила.