Петте най-достъпни модела на Автосалон София 2019

Малкият хечбек се представя отлично на пазара след излизането си, като на автосалона в София се предлага специална версия на тази атрактивна цена. Задвижането в случая става посредством 1,2-литров бензинов двигател с мощност 110 к.с.

Mahindra KUV 100 (20 990 лв.)

Индийският модел е най-достъпният кросоувър от всички представени на автосалона в София. Това е обновената версия на компактния автомобил, като тя е оборудвана с с подобрен 1,2-литров 3-цилиндров бензинов двигател с увеличена максимална мощност до 87 к.с. Моторът е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия

Suzuki Swift (26 246 лв.)

Японският производител залага на субкомпактния Swift, който се радва на добро търсене по цял свят. Под капака на хечбека е поставен 1,2-литров бензинов двигател с мощност 95 к.с.

Dacia Sandero Stepway (26 790 лв.)

Румънският модел се представя отлично на пазарите в Европа, като амбициите на марката са той дори да подобри позициите си. Задвижването на тази версия на автомобила става с бензинов двигател с обем 1,0 литър, който развива мощност от 90 к.с.

Fiat Panda (28 751 лв.)

Популярният италиански мъник се радва на сериозно търсене най-вече в родната Италия, но е популярен и на други пазари. На автосалона в София е изложена версията с 1,2-литров бензинов двигател с мощност 69 к.с. Задвижването е към предната ос, а скоростната кутия е 5-степенна механична.

 

Източник: autobild.bg