Съюзът на слепите: Работим прекрасно с кмета на Дупница инж. Методи Чимев

Задоволство от дългогодишното сътрудничество с ръководството на община Дупница изразиха представителите от Съюза на слепите в града. „Удоволствие е да се работи с кмета Методи Чимев и неговия екип“, заяви Боби Лазаров, който е председател на организацията за Благоевградска и Кюстендилска област. „Отношенията ни са просто перфектни. Не е имало случай да помолим за някакво съдействие и то да ни бъде отказано“, допълни той.

На срещата, освен кандидата за кмет инж. Методи Чимев, присъстваха още кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ – Емил Гущеров, Крум Милев и Тодорка Дамянова, която е председател на регионалната организация на КНСБ.

„Винаги сме се старали да ви бъдем полезни и съм радостен, че това се оценява от вас“, каза инж. Чимев. „И занапред ще бъдем на вашите услуги, защото го заслужавате“, обеща той.

Крум Милев допълни, че осъщественият проект за Интегриран градски транспорт е бил направен със специална грижа за незрящите хора. Ето защо на спирките на автобусите е била монтирана звукова сигнализация.

Тодорка Дамянова каза, че един от начините да се облекчи ежедневието на хората със зрителни проблеми е разработването на специфични проекти с европейско финансиране. „Заедно с вас сме реализирали подобни проекти. Лично аз гарантирам, че съвместно, с решителната подкрепа на инж. Чимев и неговия екип, през следващите четири години ще има много повече такива проекти, които да бъдат във ваша помощ“, заяви Дамянова.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление