Самораново скърби! Погребаха 23-годишния Атанас Виячев

  • Младият мъж загина при тежка катастрофа на пътя между Ресилово и Самораново

Самораново скърби за поредния млад човек, който след трагичен инцидент си отиде от този свят. 23-годишният Атанас Виячев загина при жестока катастрофа между селата Самораново и Ресилово. Според официалното съобщение на полицията 23-годишният мъж от Самораново е управлявал л.а. Форд, който се е ударил в движещия се пред него трактор. В резултат на удара навлиза в насрещната лента и челно се удря в л.а. Хонда. 23-годишният мъж е загинал на място. 41-годишна пътничка от л.а. Хонда е със счупен шиен прешлен, 49-годишният водач на трактора е с комоцио. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Загиналият младеж е познат сред съселяните си като възпитан и добър човек, който би помогнал на всеки срещнат.
„Момчето беше тихо и кротко. Преди време работеше като служител в една бензиностанция. Жалко за поредния млад човек от нашето село, който си заминава от този свят така нелепо. За много кратко време две момчета починаха след фатални катастрофи”, коментираха местни жители.
Атанас Виячев бе погребан в родното си село в събота.
Припомняме, че преди повече от месец по трагичен начин загина друг млад човек от с. Самораново. 28-годишният Станислав Райнов загуби живота си при пътен инцидент с мотора си. Той беше гледал на живо мача на „Сокол” срещу „Ботев” в Бобошево от Областна група „Рила” и беше фатално засечен от джип с пловдивска регистрация в село Джерман, докато се е прибирал  към родното си село.