Слави Трифонов разкри детайли за новата си телевизия

Телевизията Седем-Осми стартира на 4 ноември в 19:00 вечерта. Телевизията ще бъде разпространена чрез кабел или сателит. Това обяви Слави Трифонов от пряко включване в профила си във ”Фейсбук”.

,,Телевизията може да бъде намерена на 78-и канал, но за абонатите на ”Булсатком” ще бъде на 780-и канал”, обясни Трифонов и посочи, че отново ще има вечерно шоу.

,,Да, ще има предаване и то ще се казва ”Вечерното шоу на Слави Трифонов”. Ако хората ги забавлява, ще го гледат”, допълни той.

По думите на Трифонов телевизията ще излъчва всеки ден в продължение на пет часа – от 19:00 до полунощ, като вечерното му предаване ще бъде от 22:00 часа.

,,Решили сме да предлагаме ентъртеймънт и свободно мнение”, категоричен бе Трифонов и подчерта, че телевизията ще бъде абсолютно безплатна за зрителите.

,,Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами”, сподели още Слави Трифонов.

По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили.