Независимият кандидат за кмет на община Кюстендил: Гласувах за промяна в Кюстендил

Здравко Милев гласува за промяната.
  • Най-вероятно е след днешния ден да има балотаж, каза Здравко Милев

 

Малко преди 11 часа своето право да гласува упражни независимият кандидат за кмет на община Кюстендил, подкрепен от БСП – Здравко Милев. Той пристигна в двора на Природоматематическата гимназия в града заедно със своя пиар Катя Михайлова и бе подкрепен от двама кандидати за общински съветници от червената партия.

“Аз лично гласувах за промяна в Кюстендил, но най-вероятно, по наши данни, тя ще се случи на балотажа. Но нека да видим, може промяната да дойде от първия път. Не знаем този път колко хора, които не гласуват, ще излязат до урните. Очаквам обаче при балотаж активността да е още по-висока“, заяви Здравко Милев пред медиите, минути след като упражни правото си на глас в секция 44.

Той изказа и благодарност към целия екип от хора, които са били неотлъчно до него по време на кампанията, както и към всички кюстендилци, които днес ще упражнят правото си на глас за по-доброто бъдеще на Кюстендил.

Здравко Милев благодари за професионалната работа и толерантност на медиите, които отразяват местните избори в Кюстендил.