„Марек Юнион-Ивкони” ще гони чиста победа срещу „Арда” у дома

Костадин Стойков (с номер 17) и съотборниците му имат наглед лесен мач срещу съперника от Кърджали.





 „Марек Юнион-Ивкони” посреща „Арда” (Кърджали) с единствената цел за чиста победа и прибавяне на три точки към актива си. Дупничани изиграха два много силни мача пред собствените си фенове, разбивайки далеч по-силните отбори на „Левски” и „Монтана” с по 3:0 гейма. Именно подобен резултат ще се търси и днес от 18,15 часа в Спортната зала в Дупница.
 Марекчани са шести в класирането на Суперлигата с актив от 6 точки, дошъл след 2 чисти победи и 2 поражения с по 0:3 гейма. „Арда” е 9-и в таблицата с 4 пункта (1 победа и 3 загуби). Тежките мачове за тима от Дупница почти минаха и програмата до края на есенния полусезон предразполага печеленето на голяма част от двубоите срещу по-непретенциозни съперници като днешния. Това ще помогне за утвърждаването на „Марек Юнион-Ивкони” сред първите отбори в класирането и постигането на афишираната цел преди началото на сезона, а именно спечелването на медали.
 Наставникът Виктор Карагьозов ще може да разчита на най-доброто, с което разполага, за двубоя срещу тима от Кърджали, като на линия са всички негови волейболисти.