Кметът гостува на празненство на хората с увреждания в Долна баня

Традиционно големият християнски празник Въведение Богородично бе честван от членовете на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня.

Празничната среща в клуба бе открита от председателката инж. Светла Стоименова. Присъстващите бяха поздравени с литературно-музикална програма, подготвена от децата в неделното училище при храма “Успение на Пресвета Богородица” с ръководител Ива Тунчева – начална учителка в Средно училище “Неофит Рилски”.

Празникът на хората с увреждания бе споделен и от кмета на общината Владимир Джамбазов, председателката на Общинския съвет Лиляна Драганова, ръководители и представители на общински социални служби, както и на учебни и учебно-възпитателни заведения. Всички те с гордост споделиха за изградените девет социални услуги в общината и за голямата загриженост от страна на общинската управа към децата, младежите и хората в нужда, за тяхното възпитание, образование и достойни старини.

За празника децата и възпитателите от Центъра за обществена подкрепа в рилския град бяха подредили в клуба на Сдружението на хората с увреждания красива изложба с изработени от тях предмети.