„Пирин” (Разлог) стартира зимната подготовка без нито един чуждестранен играч

С водосвет за здраве и успех стартира в понеделник мъжкият отбор на „Пирин” (Разлог) зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Югозападната трета лига. Преди това домакинът на отбора хвърли вода пред футболистите на излизане от съблекалнята за благополучие.
На разположение на старши треньора на тима Христо Джоджов не бяха чужденците Матеус Казарото, Торо Аривас, Естебан, Карлос Со и Ели Маркес и Иван Макриев. Последните двама облякоха вече тренировъчния екип на „Беласица”, а Маркес ще бъде и играещ помощник-треньор там.
Очаква се към петричкия тим да се присъедини и Казарото.
Новите имена в отбора на „Пирин” (Разлог) са Ради Лефтеров, Петър Попадиин, Кристиян Балтов, Иван Киров, Смаил Креболиев и Ибрахим Али. Селекцията при разложани остава отворен процес. Очакват се поетапно да се присъединят още нови попълнения на отбора.
Засега са планирани и седем контролни срещи. Първата от тях е на 25 януари срещу „Перун” (Кресна), а следващата е четири дни по-късно срещу юношите U-19 на „Пирин” (Благоевград). На 1 февруари е проверката със „Септември” (Симитли), а на 5-и с „Марек”. За 8 февруари е планиран спарингът срещу юношите U-19 на „Левски”, на 12 февруари срещу „Вихрен” (Сандански), а на 15 февруари срещу „Пирин” (Гоце Делчев).