Стартираха първите групи с деца в SmartyKids Дупница

В събота 11.01.2020 година се състоя официалното откриване на Детски развиващ център SmartyKids-Дупница. Обучението на децата започна в групи по ментална аритметика.

Менталната аритметика е предпочитана методика за обучение, защото успешно развива творческото и аналитичното мислене у децата. Освен това увеличава скоростта на възприемане и обработване на нова информация, както и концентрацията. Чрез менталната аритметика децата стават по-самостоятелни и уверени да вземат сами решения. Освен развиването на въобръжението и новите идеи тази методика на обучение усъвършенства и фотографската памет на Вашите деца. Всички тези преимущества ще им помогнат както в обучението в момента, така и за тяхното бъдеще.

Ментална аритметика е методика за бързо устно смятане, която подпомага развитието на двете полукълба на детето. По този начин ефективно се развиват всички психични функции (памет, въображение, концентрацията на вниманието, аналитично мислене). Обучението на децата започва с помощта на китайско сметало – Абакус. След това преминава към визуализирането му в ума си, като за сметка на това започва да се формира устно смятане. Методиката е разработена за обучение на деца от 4- до 12-годишна възраст.

Запишете Вас и Вашите деца за  безплатен Демо урок на  телефон 088 909 606 9 или чрез заявка на сайта на http://smarty-kids.bg/dupnitsa/ Очаквайте скоро повече информация за старта  на обучението  в курса по SmartyЧетене в Детски развиващ център SmartyKids Дупница.