Отличиха любимата СПА козметика на Енджи Касабие с високо отличие 

На летище Варна Енджи Касабие и мистър Ливан Рабих ел Зейн и 26-те претенденти за титлата “Мистър Ливан” получиха подаръчни комплекти от българския лидер Biofresh. Момичета в традиционни български носии посрещнаха звездните гости.

Българският козметичен лидер пусна на пазара уникални две СПА серии – SPA Wine и SPA Rose.

Продуктите се произвеждат със съставки от бяла роза и вино.

“Горди сме да споделим, че Biofresh стана носител на наградата зa най-добра българска СПА козметична линия за 2019 г. (за серията Via Natural), връчена от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм”, казаха пред медиите гордо от българския производител.

СНЦ „Български съюз по балнеология и СПА туризъм” (БСБСПА) е национално продуктово туристическо сдружение, чиято дейност е насочена към представляване на обединените интереси на българската балнео- и СПА индустрия, с оглед развитието й като приоритетен сектор на икономиката, да създава условия за солидарност и сътрудничество на заинтересованите публични институции, неправителствени организации и предприятия за развитие на балнео- и СПА туризма в България. БСБСПА е неправителствена организация, обединяваща общини, инвеститори, туроператори, експерти и организации, работещи в сферата на балнео-, СПА и уелнес индустрията.