Община Кюстендил с щанд на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”

Акцент е планинският туризъм и зимните спортове, съчетани с балнео- и СПА туризъм

 

 

Община Кюстендил се представя на 37-ото издание на най-голямата туристическа борса на Балканите – “Ваканция и СПА Експо” – 13-15 февруари в Интер експо център.

За поредна година, в партньорство със Съвет по туризъм – Кюстендил, градът е сред участниците на събитието, които тази година са над 360. Акцент на кюстендилския щанд са планинският туризъм, зимните спортове и активности, които планината Осогово предпоставя, съчетани с балнео- и СПА туризъм, информират от общината.

Гостите на събитието могат да опитат от сушени бели и червени череши, както и да се запознаят с туристическото многообразие на общината и да получат информация за местата за настаняване в града.

Темата на международното експо засяга важно стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация – балнеологията и медицинския туризъм. Изданието на „Ваканция & СПА Експо“ е платформа за директно договаряне със специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински заведения, клиники за естетични и оздравителни процедури, както и с доставчици на апаратура и оборудване.