Почивка, която ще завладее сетивата

Планината е живот! Тя е радост за сетивата. Планината зарежда с енергия. Там въздухът е чист, свеж и хладен. Няма шумове, които натоварват. Там говори природата… а ние можем само да й се насладим.

По това време на годината едно бягство в планината винаги действа ободряващо. Това е времето, в което природата леко започва да се разтваря след зимните месеци. Това е времето, в което планината е готова да се събуди и да ни се разкрие в едно вълнуващо пролетно великолепие.

Ако обичате природата и искате да избягате от натовареното ежедневие, сега е моментът да планирате своята планинска почивка. В синхрон с планината, „Гранд Хотел Банско” е готов да Ви предложи няколко причини за прекрасна семейна ваканция.

Бягство от големия град. Разположен в долината на Пирин, град Банско е малък и уютен планински курорт, който макар и малък, притежава огромни възможности и със сигурност ще поискате да дойдете отново. Регионът ще Ви очарова със своите исторически и фолклорни ценности.Ще Ви предложи отлични възможности за риболов или разходка с атрактивно влакче. Тук се намира и уникалният музей на Мечките(гр. Белица). Това е регион с автентична архитектура и красива природа.

В унисон с това великолепие се откроява и луксозния комплекс Гранд Хотел Банско,който е ситуиран в централната част на курортното градче. Комплексът е идеален за тези, които искат да избягат от стреса на големия град и да почувстват романтиката на планинския курорт  – уютни ресторанти, безкрайни, ободряващи разходки и оживени улички. Хотелът предлага на своите гости и няколко разтоварващи изкушения , като Lounge bar за ободряващо питие, игрална зала”Монте Карло”и фитнес клуб от топ веригатаPulse Fitness.Разбира се, е помислено и за малките и вече пораснали деца – гейминг клуб и детски кът. Детският център разполага с  всекидневна анимация за малките си гости, но е и идеален домакин за отпразнуване на Вашите специални поводи.

Зимна приказка.Гранд Хотел Банско е разположен само на 15-ина минути пеша от ски лифта, което го прави изключително привлекателен за любителите на зимните спортове. За максимално удобство на своите гости, хотелът разполага и с шатъл.Както е известно Банско е обявен за най-големия ски-курорт на Балканите и е предпочитано място за провеждане на големи ски състезания, ски училища  или просто луди надпревари с шейни. И да, на пистите има достатъчно сняг, който да отговори на Вашите зимни очаквания.

Релакс, който заслужавате.След прекаран ден в планината, най-естественото продължение е да предложим на тялото почивката, която заслужава. В Гранд Хотел Банско, можете да се насладите на най-големия  СПА център в региона, в който да поглезите тялото си.Богатoто разнообразие от термални зони и спа терапии,масажи  и лечебни процедури, външни и вътрешни басейни и аквасъоръжения, със сигурност ще отговорят на очакванията Ви. Не случайно Гранд Хотел Банско е отличен за поредна година с приза ПЛАНИНСКИСПА ХОТЕЛ НА 2019.