„Беласица” излиза за победа срещу „Септември”

Футболистите от петричкия „Беласица” излизат за трите точки срещу съперниците си от Симитли. Това каза треньорът на „Бела” Атанас Ласков. Играчите проведоха изключително интензивни тренировки през седмицата. С изключение на невъзстановения от контузия по време на зимната подготовка Христо Спасов, всички останали футболисти се готвиха на пълни обороти под ръководството на Атанас Ласков. На футболната общественост обаче напарви впечатление фактът, че 18-годишният футболист Дауте Перейра, който взе участие в последния контролен мач на отбора срещу „Рилски спортист” (Самоков) и показа бързина, техника и колективизъм, е насочен към юношеския състав на клуба.

„Познаваме се много добре и двата отбора. Този на гостите е все още без загуба в първенството и се надяваме да им нанесем първото поражение на стадион „Цар Самуил” в събота. Изтекоха наказанията на Матеус Казарото и Янислав Тусонджиев. През седмицата разучавахме схема на игра, с която смятаме да изненадаме неприятно гостуващия тим от Симитли. Не си правим илюзия, че ще ни бъде лесно срещу втория във временното класиране в групата ни отбор на „Септември”. Уверен съм, че при пълно себераздаване, изпълняване на тактическите ми указания с хъс за победа да зарадваме присъстващите на стадиона с качествена и резултатна игра”, сподели Атанас Ласков.

Вероятен състав „Беласица”: Захари Димитров, Атанас Карачоров, Симеон Бояджиев, Любомир Граминов, Вальо Костов, Мохамед Потчи, Марти Таушанов, Жустино Мендес, Матеус Казарото, Живко Димитров, Иван Марчев.