„Лекарка” прегледа 100 дами за коронавирус на парти в Полето

Над 100 дами се събраха на бурно парти в симитлийското село Полето. Дамите от селото и техни гостенки от околните села се забавляваха до зори с много танци, интересни игри и тостове за всичко най-най-най. Няколко поколения жителки на селото се събраха в заведението под сградата на кметството и показаха как умеят да се веселят.

Кметовете на село Полето Иван Манчев и на община Симитли Апостол Апостолов също присъстваха на купона. Те поздравиха дамите за тяхното задружие и добра организация. „Наздраве, бъдете много здрави и щастливи и не спирайте да се забавлявате и да прославяте селото с красотата си“, каза кметът Иван Манчев.

Жените бяха подготвили много изненади за вечерта. „Специализиран лекар за коронавирус“ прегледа всеки един присъстващ и категорично каза, че няма нужда от притеснения, защото всички са напълно здрави. Томбола с награди и много игри също развесели празнуващите. Жените си обещаха все повече да се събират и да разнообразяват ежедневието си. Изключително забавни моменти, смях до сълзи, много танци, кръшни хора и кючеци белязаха вечерта.