Капитанът на „Германея“ Емил Стоянов не спира да тренира вкъщи

  • Надявам се скоро с Божията помощ всичко да премине и да се завърнем към нормалния начин на живот, каза футболистът от Дупница

    Капитанът на сапаревобанския „Германея“ е поредният спортист, който не спира да тренира, въпреки извънредното положение. Дупничанинът по никакъв начин не е загърбил своята подготовка, като набляга на упражненията в своя двор. Офанзивният играч смята, че случващото се ще ни помогне да ценим хубавите моменти в живота много повече.
    „През този труден за обществото период безспорно спортистите се налага да поддържат форма по някакъв начин. В тази ситуация привилегировани се оказват хората, които живеят в къщи с дворове, в които могат извършват някаква, макар и ограничена спортна дейност.
    Аз съм от късметлиите и живея в къща и имаме сравнително голям двор, където ежедневно поддържам форма с различни комплексни упражнения. Правя серии от къси спринтове, скачам на въже, правя лицеви опори, коремни преси и, разбира се, не забравям и упражненията с топка, където наблягам на дрибъла и жонглирането. Надявам се скоро с Божията помощ всичко да премине и да се завърнем към нормалния начин на живот и съм сигурен, че за в бъдеще човечеството вече ще е способно да оцени хубавите неща от живота, които до този момент приемаше за даденост“, каза пред „Вяра“ капитанът на сапаревобанци Емил Стоянов.

Димитър ИКОНОМОВ