Отново събират продукти в кампанията „Купи и дари” в Дупница

Благотворителната кампания „Купи и дари” започна своето поредно издание в Дупница, съобщиха от „Ротаракт клуб”.

„Тъй като при провеждането на кампанията в периода 13.04 – 23.04.2020 г., имаше голям интерес от страна на гражданите на Община Дупница, а също и голям брой хора, на които да помогнем, решихме да я организираме още веднъж в периода 06.05 – 10.05.2020 г. Има още много семейства и възрастни хора, които бихме могли да зарадваме през тези трудни времена”, обясниха организаторите.

Кампанията ще продължи отново в магазини ТОП маркет, СВА (ж.к. “Бистрица” и ж.к. “Горна махала”) и магазини “Адела” (ж.к. “Бистрица” и Минчов площад). Продуктите се даряват в кошниците, брандирани с логото на кампанията, поставени на входовете на магазините. Те ще останат там до 10.05.2020 г., а раздаването на продуктите ще започне следващата седмица.

„Партнираме си с Община Дупница, Патронажна грижа и доброволците, които са се записали към тях. Апелираме хората в нужда да се свържат с нас онлайн, като попълнят формата, публикувана на нашата Facebook страница или директно на телефон: +359 876 844 388”, допълниха организаторите.