ЦСКА 1948 представи Балъков като треньор на отбора

Новакът в Първа футболна лига ЦСКА 1948 представи Красимир Балъков като наставник на отбора на пресконференция в Пресклуб “България”.

“Искам да благодаря на ЦСКА 1948, че се обърна към мен. Имахме доста разговори. Това е един нов, млад, перспективен отбор, който иска да се интегрира по най-добрия начин в елитната група. Този проект ме заинтересува изключително много. Има много спекулации около името ЦСКА и няма да говоря на тази тема. Аз съм треньор на ЦСКА 1948 и единствено ме интересува този отбор да се развива. Засега ще разчитаме само на този кадър, с който разполагаме. Искаме да привлечем един футболист, който е българин, името няма да ви го казвам”, заяви бившият национален селекционер Балъков.

Относно Мартин Камбуров, който постигна споразумение да играе в клуба от следващия сезон, наставникът коментира: “Качествата му са ясни. Той е един от най-големите голаджии в българското първенство. Надявам се да подобри рекорда по голове на Петър Жеков, защото го заслужава.”

Договорът на Балъков с ЦСКА 1948 е за три години, уточни директорът Добрин Гьонов, но самият Балъков допълни, че това няма голямо значение.

“Назначението на Красимир Балъков е поредната стъпка към целите, които сме си поставили през последните четири години”, каза Гьонов.