“Община Ихтиман стартира асфалтирането на някои от улиците в града. Машините започнаха работа там, където вече е подменен водопроводът”, съобщиха от общинската управа. През 2020 година бе подменен водопроводът на част от улиците в града, а тази година поетапно тези пътища ще бъдат асфалтирани.
Една от главните улици в Ихтиман, а именно „Стипон“ (между ул. „Патриарх Евтимий“ и Околовръстен път), вече е асфалтирана. Водопроводът й бе подменен през 2020 година, а тази година вече е с положен асфалт. Средствата за ремонта са от Капиталовата програма за 2021 г.
“Работата върви по график и от Общинска администрация умоляваме жителите на града, когато видят пътно-строителната техниката да се позиционира на техните улици, да съдействат и да освободят мястото от превозни средства и материали, които биха затруднили полагането на асфалт.
От наша страна, своевременно ще информираме гражданите за графика на асфалтиране”, заявиха от кметството в Ихтиман.

20 КОМЕНТАРИ

 1. След 10 години и натам в тая община умните и великодушни кметове ще събират пари за бюджети на мангалите от кура в кв. Изток, от техните успешни бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло и без да им спира тока почти всеки ден по няколко пъти ОТ НАД 10 ГОДИНИ, по няколко пъти почти всеки ден от НАД 10 ГОДИНИ, 21 век, ЕС, в гетото. Важи и за останалите ограбени отвсякъде и разпадащи се общини подобни на Ихтиман. До 2030-та тая държава ще е един град смехономика, не българска, останалото от територията цигания и заклани хора за 5 лв. ПРЕДСТОИ ДА ГО ГЛЕДАТЕ, ОГРАНИЧЕНИ В СЪЗНАНИЕТО БИОЛОГИЧНИ ОТПАДЪЦИ. Тия където досега се бяха насъбрали да си крадат и да се прикриват едни други, те от икономика не разбират, само от далавери, за последния пирон в ковчега. Малкия и средния бизнес следва масово да фалира следващите 5 години. То и да искаш да правиш нещо не става, няма никакви условия да се развива нито бизнес, нито да се развие икономика. Супер прости и ограничени сте, повечето от вас се очертава да го осъзнаете малко по-късно, когато балончето от заеми, субсидии и еврофондове изпишика.

 2. Каквито и потенциали да имаше да се развие икономически тая община те ги заличиха напълно. Защото са ограничени в съзнанието биологични отпадъци с начин на мислене еволюирал малко над начина на мислене на австралопитека.

 3. Кметовете може да са доволни, очертава се да има все повече бедни хора, на които да им носят храна правейки си реклама.

 4. Оттук нататък даже и свестни да се намерят отнякъде да управляват, които въобще да не крадат и да не злоупотребяват с положение, оправия вече за тази държава няма как и да има, такива ще са крайните резултати за тоя кенеф след 30 години непрестанни кражби и злоупотреби по всички нива на държавата. Жалко че когато го схванете вече отдавна ще е все тая.

 5. Досега можеше да има улици и в селата, сега няма да останат и пътища м/у тях, още по-малко някакви млади, кадърни, умни, с желание хора, които да се занимават с някаква смислена дейност в тая мизерия, дейност, която ще пълни бюджет и ще носи приходи за държавата, подигравка с живота на българина, който очевидно има стафида в главата вместо мозък, че да допусне да се стигне дотук.

 6. Оттук нататък крадливите кметове и управляващи само ще вдигат данъците, защото натрупаха над 20 млрд държавни дългове под формата на заеми, дотук, без нищо смислено да направят за хората с тия пари, уредиха си техните животи, сега ще ги погасяват данъкоплатците, които дори няма как да може да изкарват повече, особено в провинцията и малките населени места. ПРЕДСТОИ БРУТАЛНА ИНФЛАЦИЯ И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, КАКТО ДЕМОГРАФСКА, ТАКА И ИКОНОМИЧЕСКА/ФИНАНСОВА. Като малкия и средния бизнес в България следва масово да фалира.

 7. 17.05.2021, токът продължава да спира почти всеки ден по няколко пъти от над 10 години, 21 век, ЕС, България. Боклуците от чез пак си правят далавери със зелена енергия и лъжат, че сменяват табла и електромери. Пропуснах да ви кажа и най-важното, до 2050-та цялата ви реалност ще стане на пихтия заради изменения с планетата, които се разгръщат, и които НЕ СА само климатични. И на изток, и на запад, да не се заблуждавате, просто като хора за нищо не ставате и са преценили, че е по-добре да ви нЕма. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа сган на света, кретено-масоно прасешко-свински бизнес елити и всички хора, които ги подкрепят, да пукнат преди тях! От моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на Вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! Да измирате масово, заедно с целите си семейства по времето на тези процеси!

 8. Дечицата и внученцетата ви да измират масово по времето на тези процеси в най-различни бедствия, аварии и инциденти. От моята уста на всички богове в ушите 😉

 9. Гнусните крадливи помияри от чез сега смениха на някой електомера в 19:30 вечерта и спряха тока на цяло село заради това. Нормално е до 2030-та тая кочина да остане един град смехономика, останалото от територията цигания и заклани хора за 5 лв. Напълно естествен резултат от цялата тая простотия, която се случва в България. С толкова акъл толкова положителни резултати. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа сган на света, кретено-масоно прасешко-свински бизнес елити и всички хора, които ги подкрепят, да пукнат преди тях! От моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на Вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! Да измирате масово, заедно с целите си семейства по времето на тези процеси!

 10. Глупаците попречиха да се развие каквато и да е реална българска икономика. Особено в провинцията. Повечето от тях даже нямат потенциала да схванат как и защо. Пълна скръб.

 11. 30 години тази дъражва се управлява от хора с милиционерско образование и купени дипломи по всичко друго, мн от тях посещават и кретено-масоно прасешко-свински ложи. Както казах те от икономика не разбират, само от далавери, натрупаните дългове последните 10 години особено следва да ги погасяват на ромите поколенията в гетата. Основният електорат на всяка управляваща краденето партия досега 😀

 12. НАПЪЛНО БУКВАЛНО, СРЕДНА КЛАСА МАНГАЛИ. ОСОБЕНО МН ВАЖИ ЗА ОБЩИНИТЕ В ПРОВИНЦИЯТА.

 13. Ест. спиранията на тока продължават и днес – 18.05.2021г, така е вече над 10 години. До 2030-та един град смехономика, предимно не българска, кретено-масоно прасешко-свински дъщерно сателитни компании на по-големи мултимилионни кретено-масоно прасешко-свински корпорации, останалото от територията цигания и заклани хора за 5 лв. Никога няма да се развие икономика в тая община с тия олигофренчета там, особено пък високотехнологична, хаха. Какви глупаци. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа сган на света, кретено-масоно прасешко-свински бизнес елити и всички хора, които ги подкрепят, да пукнат преди тях! От моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на Вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! Да измирате масово, заедно с целите си семейства по времето на тези процеси!

 14. Само бавно развиващ се дебил ще си инвестира парите в тая мизерия. Следващите 10 години Ихтиман ще изостане с още 700 години от останалия свят. Пак повтарям, средна класа на ромите поколенията в гетата, те ще ви пълнят бюджет.

 15. А можеше да е съвсем различно, досега можеше да има улици и в селата, сега няма да останат и пътища м/у тях, НАПЪЛНО БУКВАЛНО, ако не бяхте ограничени в съзнанието биологични отпадъци и тотални отрепки като хора 😀 Супер жалки сте 😀 Превърнахте се в съучастници за унищожението на собствената си страна, както казах мн от вас ще го схванат малко по-късно, когато еуфорията от балончето от заеми, субсидии и еврофондове изпишика, и осъзнаете, че са останали само цигани да ви развиват икономика 😀 Австралопитекът е вашият биологичен баща.

 16. Тия където досега се бяха насъбрали да си крадат и да се прикриват едни други, те още си мечтаят, че ще останат на власт, бяха последния пирон в ковчега, след тях натрупаните милиарди дългове, където нищо смислено не се направи с тия пари за хората, те си уредиха техните животи, ще ги погасяват на ромите поколенията тройкаджии в гетата.

 17. Ще ги събирате тия пари от техните супер успешни бизнеси, дейности и предприятия работещи на светло и без да им спира тока почти всеки ден по няколко пъти, от над 10 години, НАД 10 ГОДИНИ, 21 век, ЕС, в кв. Изток. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа сган на света, кретено-масоно прасешко-свински бизнес елити и всички хора, които ги подкрепят, да пукнат преди тях! От моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на Вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! Да измирате масово, заедно с целите си семейства по времето на тези процеси!

 18. МН ОТ ВАС ОЩЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е НЯКАКЪВ МАЙТАП, АМА СЛЕД 10 ГОДИНИ И НАТАМ ТАЯ СТРАНА ЩЕ Е ОСНОВНО ЦИГАНИЯ И ЗАКЛАНИ ХОРА ЗА 5 ЛВ. ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА С ПО-МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ПРОВИНЦИЯТА. КРЕТЕНО-МАСОНО ПРАСЕШКО-СВИНСКИ ГРАДЕЖ ЗА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ОТ СВЕТА. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ПОД 5 МЛН, ТО И ДА ИСКАШ ДА СТОИШ ТУК ДА СЕ РАЗВИВАШ НЕ СТАВА, ПОСТОЯННО ТЕ ДЪРПАТ НАЗАД И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ТИ ПРЕЧАТ. ПОЛИТИКА И ЕЛИТ ВЪОБЩЕ НЕ ПОМОГНАХА ДА СЕ РАЗВИЕ СТАБИЛНА СРЕДНА КЛАСА, ДА СЕ РАЗВИЕ ИНТЕЛИГЕНТНО ОБЩЕСТВО, КОЕТО ДА СЛУЖИ КАТО ДВИГАТЕЛ ЗА НЯКАКВА СМИСЛЕНА БЪЛГАРСКА ИКОНОМИКА. ИСТИНАТА Е, ЧЕ СТЕ СУПЕР ПРИМИТИВНИ И ЖАЛКИ КАТО ХОРА, СУПЕР ИЗОСТАНАЛИ В НАЧИНА СИ НА МИСЛЕНЕ, ПРОВАЛИХТЕ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА. В МОМЕНТА Е НА ДЪНОТО ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ, КАТО ПРЕДСТОИ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, КАКТО ДЕМОГРАФСКА, ТАКА И ИКОНОМИЧЕСКА.

 19. Такива ще са крайните резултати за тоя кенеф след 30 години постоянни кражби и злоупотреби по всички нива на държавата, като най-висшите се вживяват като някакви благородници, някакви кретено-масони и доблестни рицари тамплиери, копеленцата крадат като невиждали, олигофрените си мислят, че са специални и богопомазани, че са по-важни от другите, не могат да видят, че са едни от най-жалките комплексирани, алчни, неосъзнаващи, лицемерни триизмерни лайна на човешката цивилизация, най-голямата измет в Космоса, чиято зидария в света предстои да стане на пихтия следващите 30 години от триизмерната им представа за време, където ще се развиват все по-агресивни и брутални планетарни изменения за прочистването на тази абсурдно глупава триизмерна човешка култура, изменения които НЕ СА само климатични.

Comments are closed.