Бал като приказка за абитуриентите в Рибново

Гърменското село Рибново изпрати красивите си абитуриенти, които завършиха СУ “Йордан Йовков”. Всички преминаха по главната улица и събраха овациите на жителите на цялото село, които бяха излезли, за да видят.

Абитуриентите oт Рибново гледат на бала като на приказка, достойна за възхищение. И така след много приготовления стигнаха до цветната феерия в приповдигнато настроение.Девойките блеснаха с чар и разкошни рокли с кринолини като на принцеси. Рокли в тюл, сатен, брокат и дантела се движеха на дипли в цветовете розово, лилаво, крем и ванилия.

Красотата на Випуск 2023 засне преподавателят в гимназията Ибрахим Кадриев, който е ревностен пазител на местните традиции и обичаи.

 

“Ще ми липсват вашия глас и емоции в училището. Бяхте страхотни абитуриенти, радвам се, че бях част от вашия звезден миг, забавления, емоции, една невероятна вечер. Пожелавам ви приятно прекарване в Кушадасъ с класните ви ръководители. Бъдете себе си, помогнах ви с организацията на вашето изпращане, на вашия бал. Ако имате нужда за помощ, за съвети, за каквото и да било – насреща съм. Успехи, приятели…”, написа в социалната мрежа учителят Кадриев.