Thursday, July 18, 2024
HomeСпортБеласица тренира усилено преди мача с „еделвайсите“

Беласица тренира усилено преди мача с „еделвайсите“

Общо пет тренировки е планирал старши треньорът на ОФК Беласица Даниел Моралес да проведе през настоящата седмица. В понеделник след обяд първата от тях бе проведена на добре подготвения терен в с.Първомай.

Бразилският футболен специалист направи подробен анализ на последния изигран контролен мач срещу отбора на Миньор (Перник), който завърши при резултат 1:1 на стадион „Цар Самуил“ в изминалата събота. Даден бе шанс на всички налични здрави футболисти. Не взеха участие само контузеният Симеон Бояджиев и заболелият Андон Гущеров.

Успешен дебют направи новопривлеченият бразилски футболист Лукас Гроси, който отбеляза единственото попадение в противниковата врата за Беласица. Дошлият на проби аржентински футболист Хоаким няма да продължи подготовката си с отбора и отпада от сметките на старши треньора Даниел Моралес. Причините за това са две: първо – Хоаким  не показа по-добри качества от тези на наличните футболисти на този пост, за който бе привлечен, и второ – той няма европейски паспорт. Новопривлеченият бразилски футболист Лукас Гроси е с по-добри качества от него и ще играе на този пост. Селекцията продължава да бъде отворен процес за мъжкия отбор на ОФК Беласица.

В петък на стадион „Цар Самуил“ ще се играе петия контролен мач на отбора на Беласица срещу третодивизионния Вихрен (Сандански).

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular