Бившият лидер на АБВ Димитър Атанасов затвори след 3 месеца ресторанта си в Петрич, Борис Лазаров: Плащаше редовно наем от 1000 лв., липсата на опит си каза думата

Димитър Атанасов

Екслидерът на АБВ за Пиринско и председател на структурата в Петрич Димитър Атанасов не успя да постигне успех с новото си амплоа на ресторантьор, коментират усилено в Петрич. „Не можа да издържи на конкуренция в бранша и за три месеца затвори вратите на някогашното хитово заведение на партерния етаж на сградата на ВМРО в града срещу полицейското управление”, коментират петричани.


Борис Лазаров

Бившият азбукар е имал договор с патриотичната организация за наем в размер на 1000 лв. на месец, съобщи председателят на градската структура на организацията Борис Лазаров. “В интерес на истината той внасяше по банков път парите и нямаше затруднения по обслужването на договора“, сподели Лазаров. Според него не финансовият проблем е причината за невървежа на елитната кръчма на метри от площада. „Вероятно липсата на опит и най-вече конкуренцията на съседните питейни заведения е довело до затваряне на кръчмата. Докато е бил наемател на обекта, в него почти не влизали хора”, твърди още Лазаров по свои наблюдения и изводи.