БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА САПАРЕВА БАНЯ И ОП „ОБЩИНСКО ЛЕСНИЧЕЙСТВО“

Калин Гелев

Ние служителите от Общинска администрация гр. Сапарева баня, казваме на всички взели участие в овладяването и гасенето на пожара в Общинската гора в землището на село Ресилово, едно огромно „БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ“!!!

Снимки – ЮЗДП

Благодарим на всичкидоблестни горски служители, екипи от РС ПБЗН гр.Дупница, ЮЗДП ТП ДГС „Дупница“, ТП ДГС „Невестино“, ТП ДГС „Кюстендил“, служители отНационален парк „РИЛА“, доброволци от гр. Сапарева баня и гр.Дупница и селата Сапарево, Овчарци,Ресилово, Самораново, Бистрица, работниците от дърводобивните фирми „ВАЛЯВИЦА ВВМ“ ЕООД, „ПАНИЧИЩЕ ЛЕС“ ЕООД, ВИК „ПАНИЧИЩЕ“. Всички ние заедно бяхме един голям „ПРОТИВОПОЖАРЕН ОТБОР“ в борбата с огнената стихия  при непоносимата жега, задушлив пушек, голям наклон на терена с голям риск от травми и наранявания в труднодостъпната местност.

В такива трудни моменти като този проличаха истинските хора със СМЕЛИ И ВСЕОТДАЙНИ СЪРЦА!!!

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА СЪПРИЧАСНОСТТА!!!
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕНЕ ЩАДИХТЕ СИЛИ И СРЕДСТВА!!!

Има мигове, моменти, дни, които променят целия ни живот и ни карат да преосмислим ценностите си. Тези два дни и безсънни нощи на пожарогасене ни обединиха за да продължим да живеем по-смислено и пълноценно и да пазим и опазваме горите на България, за да продължим да се радваме и живеем ние и децата ни в най-зелената държава в Европа.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!