Галавечерта по кикбокс, която ще се проведе утре в Дупница, гарантира невероятно шоу!

Бойците, които утре ще зарадват публиката на стадион „Бончук“ със своите умения, днес преминаха през официален кантар. Той се състоя в едно от централните кафенета в града и премина при голям интерес.

От най-малките до най-големите кикбоксьори бяха представяни от президента на СК „Патриот“ и главен организатор на „Про Файт 18“ Кирил Чакъров. Състезателите се качваха на кантара, след което бойците от всяка двойка съперници заставаха очи в очи в игра на неври, преди утрешните боеве.

Организаторите обявиха и изненада в последния момент. Съперникът на Доброслав Радев – Мевлана Алтънташ от Турция е показал симптоми на COVID-19 на летището в София и веднага е бил отпратен, тъй като здравето на състезателите и публиката в Дупница е най-важно. Така в последния момент любимецът на дупнишката публика се оказа с нов съперник – мароканецът Бен Хения Сабри, който също е много подготвен кикбоксьор и битката между двамата ще бъде ожесточена. Той е два килограма над Добри Радев и беше извикан в последния момент от легендарния треньор Майк Пасение. Специалистът също бе на кантара и заедно със своя помощник Оскар обраха овациите на публиката.

Битката в единствения женски двубой ще бъде един от гвоздеите на програмата. Българката Теодора Кирилова и французойката Синди Силвестър ще се изправят в бой за пояс.

С голям интерес се очаква и мачът на натурализирания азербайджанец Заир Заиров от “Myke’s GYM” срещу капитанът на националния отбор по кикбокс Димитър Пенчев.

Бойците вече минаха кантара и са готови! Шоуто на стадион „Бончук“ утре от 20 часа е гарантирано! Припомняме, че „Про Файт 18“ беше преместено от Спортната зала в града на митичното съоръжение, поради противопидемичните мерки срещу Ковид-19.

Димитър ИКОНОМОВ