Боксьорът Стоян Петров от Първомай с шампионска титла в Румъния

Иван-Ангел Янкулски завоюва сребро

Седмица, след като Стоян Петров от село Първомай стана републикански шампион на България, той триумфира с шампионска титла в категория до 80кг. на силния международен турнир Black Sea Gloves, който се проведе в гр.Констанца, Румъния.

За Стоян това бе дебют на международната сцена, като записа две престижни победи срещу съперници от Украйна и Румъния.

Гордост за село Първомай !

Гордост за Община Петрич !

Поздравления за старши треньора на юношеския национален отбор Петър Лесов и на всички момчета от отбора за доброто представяне.

Шесткартният шампион на България, Иван-Ангел Янкулски, също се представи много достойно  в  силния международен турнир Black Sea Gloves, който се проведе в гр.Констанца, Румъния, и спечели сребърен медал.

„В историята на нашия боксов клуб “Лъвовете” за пръв път наш състезател заема участие в международен турнир и разбира се, се доказа с много добро представяне и взе медал, след като в полуфиналната си среща записа победа над Украйна, а в боя за златото отстъпи със спорно съдийско решение с 2:1 гласа от шампиона на Румъния.

Благодарим на официалния спонсор на клуба Иван Изгоренков и на всички, приятели които ни подкрепяха,но най-вече на нашия ЛЪВ Иван за участието, доброто представяне и постигането на успех както за самия него, така и за името на клуба и нашата родина България.

Горди сме с теб, с твоята мотивация и желание и с успехите, които постигаме заедно”, сподели Георги Караколев-президент на СК „Лъвовете” Петрич и главен негов треньор.