Боян Иванов: Направиха ни елементарни точки, имаме спад в блокадата и посрещането

 

34-15-04-boian-ivanovВолейболистът на „Пирин” (Разлог) Боян Иванов имаше трудната задача да замести контузения капитан на отбора Благовест Катранджиев в дербито срещу ЦСКА, играно в Разлог. Иванов завърши с 11 точки (3 блокади), а неговият тим загуби срещата с 2:3 гейма.

“За мен не беше особено трудно да съм титуляр и да заместя капитана. И миналата година имах мачове като титуляр. Не изпитвам никакви трудности да влизам и да играя”, каза Иванов.

“Отбелязахме спад в блокадата и посрещането. Направиха ни елементарни точки. Целяхме да разконцентрираме посрещането на ЦСКА и конкретно това на Ивайло Стефанов”, обясни играчът на „Пирин”.

“Очаквам доста труден мач и победа срещу «Левски». Всички мачове до края са важни”, посочи Боян Иванов.

Треньорът на ЦСКА Александър Попов призна, че тимът от Разлог е бил по-добър в определени моменти от мача.

“Доволни сме от победата. Тя дойде трудно. Отборът на Разлог по никакъв начин не отстъпваше на нашия отбор. Напротив. В повечето от моментите диктуваше играта. Вероятно са били отърсени от напрежението. Капитанът им не е на игрището. Имат две възможности – или да играят много слабо срещу първенеца ЦСКА, или да направят хубав мач. Оказа се второто. Играха добре, поздравявам ги. При нас какво се получи? Слаб първи гейм. Влязоха резерви. Не можем да сме много доволни, но всяка победа трябва да се брои сериозно, защото тук се играе трудно. С отбора на Разлог дадени състезатели надскочиха себе си и ги поздравявам”, каза Сашо Попов