Братя от Симитли сред 32-мата участници в “Игри на волята”

Братя от Симитли сред 32-мата участници в петия сезон на “Игри на волята”. Младежите преборват в жестока конкуренция 8000 кандидати. Иван и Николай Рълеви от град Симитли са сред най-добрите, които успяха да стигнат до Арената и ще се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Иван е на 25 години и работи като зъботехник, а 20-годишният Николай е студент в УНСС- София. Двамата братя са синове на Миро и Живка Рълеви. И двамата спортуват. Големият Иван е бивш танцьор на ансамбъл “Веселие”, тренирал е лека атлетика и е 2 пъти вице републикански шампион по планинско бягане. Освен това е тренирал бокс 5 години в клуб “Левски”. Брат му – Николай, е тренирал гимнастика и в момента се занимава с калистеника.

“Игри на волята” е най-мащабното, най-атрактивното и най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир.

“И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега. А това ще доведе до един див пети сезон. Очаква ни едно зрелище, на което зрителите на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически“ – казва водещият Димо Алексиев.

Тази година ще има още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще се тестват максимално докъде ще стигне волята на участниците.

Новият сезон на “Игри на волята” обещава още по-голяма динамика и нови екстремни предизвикателства, които ще изпитат волята на участниците до краен предел. В продължение на три месеца едни от най-подготвените за предизвикателството българи ще се борят за победа в най-зрелищното риалити в българския ефир.

Всички участници ще бъдат подложени на изпитания, които ще тестват тяхната физическа и психологическа подготовка, а социалната им игра ще има също толкова определяща роля за това да имат успех в приключенското риалити.