(ВИДЕО) Ротарианците Антонио Димитров, Антония Русалиева, Божидар Сапунджиев… разнасят хранителни продукти на 300 бедни в Яхиново, Овчарци, Ресилово и Дупница

Антонио Димитров, Антония Русалиева, Божидар Сапунджиев и Борислава се заеха с разнасянето на пакетите
  • Дъщерята на полицейския шеф Борислав Динев – Борислава, Йоан Бойчев, Симона Стоянова и др. се включиха в благотворителната кампания „Купи и дари”, за 3 дни събираха храни и продукти от първа необходимост за 60 семейства

Младите ротарианци от Дупница започнаха раздаването на дарените за бедни семейства хранителни продукти в 3-дневната кампания „Купи и дари”.

Йоан, Божидар, Борислава, Симона, Антония и др. с част от събраните продукти

Благородните дупничани съобщиха, че са започнали лично да разнасят хранителните продукти по домовете на нуждаещи се от Яхиново, Овчарци, Ресилово и Дупница. „С усмивки и пълни торби ще зарадваме над 300 човека днес благодарение на всички вас, които ни се доверихте и се включихте в кампанията “Купи и дари”, доволни са ротарианците.

Йоан Бойчев

Сред доброволците, които се заеха с разнасянето на пакетите, са Антонио Димитров, Антония Русалиева, Божидар Сапунджиев, дъщерята на полицейския шеф Борислав Динев – Борислава. Ротарианците уточниха, че ще зарадват 60 семейства от общините Дупница и Сапарева баня. През кампанията неотлъчна помощ оказаха още Йоан Бойчев, Симона Стоянова и още много други дупничани с големи сърца.

Божидар Сапунджиев

 

Подробности в печатното издание

 

Гледайте видео

 

Публикувахте от Ротаракт клуб Дупница в Вторник, 1 януари 2019 г.