„Вихрен“ излиза без трима титуляри за мача в Радомир

Емил Тренков

Тримата основни защитници Илиян Панчев, Стоян Манолски и Благой Атанасов не попаднаха в групата на отбора на „Вихрен“ за мача срещу „Струмска слава“ (Радомир). Панчев и Манолски са с наложени наказания от ДК на ЗС на БФС, а Атанасов претърпя операция на ръката. При това положение старши треньорът на тима Емил Тренков ще направи вътрешни размествания в отбора, като ще даде шанс и на футболисти, които досега са били по-дълго време на резервната скамейка.

„Отиваме да играем добър футбол срещу временния водач в групата и да спечелим нещо. Отборът на домакините със сигурност ще е под напрежение, защото ще търси победата на всяка цена за да постигне целта си-влизане във втора лига. В същия момент ние ще играем мобилизирано и отговорно и се надявам този път да реализираме головите си положения, от което страда отбора напоследък. Дано гл.съдия Станимир Тренчев да регистрира случващото се на терена  и да не повлияе с отсъжданията си на крайния резултат”, сподели Емил Тренков.

Старши треньорът на Струмска слава Владимир Димитров заяви, че място за отпускане няма. „Всеки отбор може да изненада другия в нашата група. Беласица загуби от „Ботев“ (Ихтиман), „Миньор“ (Перник) от „Чепинец“ (Велинград). Ако не сме на нужното ниво срещу отбора на „Вихрен“ може да се стигне и до изненада. Престоят ни шест финални мача ако искаме да станем член на втора лига от следващото първенство. Ще се опитаме да решим мача срещу „Вихрен“ в наша полза, надяваме се „Миньор“ (Перник) да загуби от „Беласица“ и „Септември“ от „Марек“ и при това положение вече да се видим със солиден аванс на първото място”.