Снимките, събрали най-много харесвания във фейсбук, ще получат атрактивни награди за празника на града

По случай празника на Дупница – 19 октомври, вестник “Вяра” организира конкурс за снимка под мотото “Аз обичам Дупница”.
Можете да изпращате ваши фотоси с любими места от града, исторически забележителности, туристически обекти, обичани училища, улици, спомени и всичко, което ви кара да се усмихнете и да кажете: “Аз обичам Дупница”.
Събралите най-много харесвания на фейсбук страницата и профила на вестник “Вяра” ще получат атрактивни награди.
– Картина на местния художник акварелист Ивайло Орманков
– 3 подаръчни ваучера на стойност от по 30 лв. от магазин “Стил”. Фирма “Стил” е известен местен производител на дамски чанти и търговец на обувки и аксесоари с доказано качество, съобразено с най-новите модни тенденции.
– Вечеря за двама в ресторант “Кондор” – любимо място за ценителите на добрата атмосфера и неповторима кухня.
– Ще връчим още една, специална награда. Ще я получи авторът на снимката, събрала най-много харесвания сред екипа на вестник “Вяра”. Наградата е арт лампа, изработена от Николай Табаков. Той е музикант, художник, галерист и общественик. Майстор е на лампите и от над 10 години създава уникални творби. Има галерия в столицата.
Конкурсът “Аз обичам Дупница” ще продължи до 19 октомври 2021 г. Победителите ще бъдат обявени на 21 октомври (четвъртък) 2021 г.
Изпращайте ни вашите снимки на имейл balgarkanews@gmail.com или във фейсбук страницата ни ВЯРА- информационен всекидневник на Югозападна България, както и на фейсбук профила ни вестник “Вяра”